Gyakran ismételt kérdések

Általános kérdések

Általános kérdések és válaszok az ERPositry rendszeréről.

Az ERPository egy kifejezetten ügynökségi és kreatív munkafolyamatokra specializálódott ERP rendszer. Segítségével gyakorlatilag teljesen digitalizálhatod ügynökséged, megszüntetheted az idegtépő adminisztrációt és kimagasló élményt nyújthatsz ügyfeleidnek.

Tömören: vállalatirányítási rendszer. Az ERP rendszereknek az a céljuk, hogy a vállalkozásod adminisztrációját kezeld, azaz: bevételek és kiadások menedzsmentje, számlázás, kapcsolattartók, munkatársak adatai, szabadságok stb.

Ennél azonban többet nyújt az ERPository rendszere, hiszen jóval több dolgot tud. Pl: projektmenedzsment, teendők, emlékeztetők, szerződések, teljesítési igazolások, belső levelezés és chat, naptár rendszer Google Calendar integrációval, beépített webshop, munkaidő menedzsment, Lead-ek kezelése, közlemények, súgó és tudásbázis stb.

Igen is, meg nem is. Az ERPository egy már a piacon lévő rendszeren alapszik, amit licenszelünk. Azonban az ERPository jóval többet tud, mint az alaprendszer, hiszen teljesen testreszabtuk a magyar cégek és a kreatív munkafolyamatok igényeire. Ezen felül a rendszert mi üzemeltetjük, tartjuk karban, fejlesztjük, támogatjuk és vállaljuk a felelősséget érte.

A főbb saját fejlesztéseink többek között: margin számítás, Számlázz.hu és Billingó integráció, API kapcsolat, teljesítési igazolások, árajánlat szekciók, hibajavítások stb.

Az ERPository-t a heureka Kreatív Ügynökség csapata fejleszti, üzemelteti és támogatja. Először saját, belső rendszernek készült, de annyi pozitív visszajelzést kaptunk rá, hogy úgy döntöttünk kihasználjuk a piaci rést és publikáljuk bárki számára elérhetően.

Kreatív ügynökségként azt vettük észre, hogy alapvetően két csoportra oszthatók az ERP-k:

Az első csoportban lévő ERP rendszerek totálisan más piacnak készültek (pl. webshopoknak, termelő vállalkozásoknak stb.), ezért nem tudják hatékonyan támogatni az ügynökségi és kreatív folyamatokat.

A második csoportban lévő rendszerek pedig ugyan ügynökségeknek készültek, de elsősorban nagyoknak. Nagyon drágák (havi több százezer forint), és általában elavultak, több éves rendszerek.

Az ERPository ezzel szemben egy modern, megfizethető ERP rendszer ügynökségeknek és szabadúszóknak, amit folyamatosan fejlesztünk és karbantartunk. Szabadúszók már havi nettó 2990 Ft-tól használhatják, de a kisebb ügynökségeknek sincs oka az aggodalomra: 20 csapattaggal is csak havi nettó 59.800 Ft a havidíj, és erre már csak az extra modulok kedvező, nettó 1490 Ft / modul ára jön rá.

Gyakorlatilag mindent, amit egy ügynökség használ:

 • projektmenedzsment rendszerek
 • számlázórendszerek (Számlázz.hu vagy Billingó használat esetén)
 • HR rendszerek
 • ügyfélszolgálati jegyrendszerek
 • vállalati chat és üzenet rendszerek (Slack, MS Teams stb.)
 • szerződéskezelő rendszerek
 • pénzügyi rendszerek
 • naptárak
 • To-Do (teendő) rendszerek/app-ek
 • Jegyzettömb
 • Ébresztőórák
 • Árajánlat készítő rendszerek
 • CRM rendszerek
 • Sales rendszerek
 • Wiki (tudásbázis) rendszerek
 • Jelszó kezelő rendszerek

De amennyiben úgy érzed, hogy valamit nem, vagy nem eléggé vált ki az ERPository, lépj velünk kapcsolatba! Bármit el tudunk készíteni.

Igen! Az ERPository rendszere katonai szintű AES-256 bites titkosítással védi adataidat, így azok még egy esetleges adatszivárgás esetén sem kompromitálódnak.

Ez azt jelenti, hogy még mi sem látunk rá az üzletileg érzékeny adataidra (pl: ügyfelek listája, pénzügyeid stb.).

Kiváló! Az ERPository-t minden előfizetőnknél külön Cloud VPS-en futtatjuk, ami ún. Load Balancer-ekkel van ellátva. Ez azt jelenti, hogyha hirtelen nagy terhelés érné az ERPository-dat, akkor ezek a Load Balancerek életbe lépnek és extra erőforrásokat biztosítanak a környezednek.

Tehát sosem fordulhat olyan elő, hogy lelassul az ERPository fiókod.

Az ERPository rendszere kompatibilis gyakorlatilag minden eszközzel, amin elérhető egy böngésző. Továbbá minden böngészővel kompatibilis.

Mobilról vagy tabletről is elérhető minden funkcionalitás, illetve a reszponzív megjelenítésnek köszönhetően minden eszközödön használhatod.

Kizárólag modern webes rendszereket használ az ERPository rendszere. 

A backend CodeIgniter, míg a frontend Bootstrap és natív (vanilla) Javascript alapú. Előfizetői táborunk növekedése esetén tervezzük, hogy a backendet átalakítsuk Micro Service alapúra.

Igen! Teljesen ingyenes, 14 napos próbaverziónk segítségével elköteleződés nélkül kipróbálhatod a rendszert. 

A próbaverzió igényléséhez kattints ide.

Igen! Díjmentes konzultációnk során bemutatjuk a Te vállalkozásodra szabottan a rendszert, és esetleges egyedi fejlesztéseket is megbeszélhetünk.

Ez egy nagyjából 1 órás online konzultáció, ami teljesen költség- és kötelezettségmentes.

A díjmentes konzultációt itt igényelheted.

Fizetés és számlázás

Fizetéssel és számlázással kapcsolatos kérdések és válaszok.

Először testre kell szabnod az ERPository előfizetésed, amit ezen az oldalon tehetsz meg: előfizetés testreszabása

Miután testreszabtad az előfizetést (kiválasztottad a modulokat és a csapattagok számát), kattints az oldal alján található Előfizetés gombra, ami az előfizetésed véglegesítése oldalra fog vinni.

Az előfizetés véglegesítése oldalon meg kell adnod a számlázási adataidat, majd láthatsz egy összesítőt a most és havonta fizetendő összegekről. Az oldal végén kiválaszthatod, hogy átutalással szeretnél-e fizetni, vagy kártyaregisztrációval, ami automatikusan megterheli a számládat minden számlázási ciklus előtt.

Erősen javasoljuk, hogy a bankkártyás fizetést válaszd, ugyanis ha átutalásos fizetést választottál, akkor amennyiben elfelejted befizetni a díjbekérőt, felfüggesztjük előfizetésed.

Bankkártyádról sosem vonunk le pénzt a Te kifejezett engedélyed nélkül. 

Számlát a fizetési módod alapján küldük:

 • banki átutalás esetén a megújulás előtt egy díjbekérőt küldünk. Amint megérkezett az összeg a számlánkra, kiállítjuk az elektronikus számlád
 • bankkártyás fizetés esetén akkor állítjuk ki a számlád, miután sikeresen megterheltük a kártyád

Az elektronikus számlát és díjbekérőt minden esetben a megadott e-mail címre küldjük elektronikus módon.

Alapvetően havidíjas rendszerben érheted el az ERPository-t, ugyanis ezzel tudjuk biztosítani a folyamatos üzemeltetést, karbantartást, támogatást, esetleges hibajavításokat, valamint gyorsabban fejlesztünk új funkciókat is.

Amennyiben Neked kizárólag az egyszeri díj felel meg, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot! Biztosan találunk rá megoldást!

Igen! Éves számlázáshoz kérjük megrendelésedet ezen a megrendelőlapon add le.

Előfizetésedet bármikor módosíthatod a Fiókom oldalon. A módosításhoz kattints az Előfizetések fülre, az előfizetésed sorában a Részletek gombra. Ekkor átirányítunk az előfizetésed részletei oldalra, amin ha legörgetsz, akkor a csomagodnál találsz egy gombot Előfizetés módosítása felirattal.

A gombra kattintva újra az Előfizetés testreszabása oldalon találod magad. Itt állítsd be, hogy milyen csomagra szeretnél váltani (csapattagok száma és modulok), majd kattints a lenti Előfizetés gombra.

Ekkor újra az Előfizetésed véglegesítése oldalon találod magad, ahol igény szerint módosíthatod a számlázási adataidat és szükség esetén fizethetsz.

Magasabb csomagra váltás esetén az aktuális csomagod és a nagyobb csomag közötti különbséget ki kell fizetned. Fizetés után 48 órán belül aktiváljuk az új modulokat/csapattagok hozzáadásának lehetőség.

Kisebb csomagra váltás esetén nem kell fizetned. A csomagváltásod a következő megújulás után 48 órával lép életbe. A megújulás természetesen már az alacsonyabb áron történik.

Akkor sem kell fizetned, ha az új csomagod végösszege egyezik a korábbi csomagoddal. Ekkor a kisebb csomagba váltás feltételei a mérvadók.

Próbaverzió

Ingyenes próbaverzióval kapcsolatos kérdések és válaszok.

Az ingyenes ERPository próbaverziódat a következő oldalon igényelheted: ingyenes próba.

Az igényléshez, kérjük töltsd ki az oldalon található űrlapot.

Az igénylés beérkezése után 48 órán belül küldjük Neked a próbaverziód elérhetőségeit a megadott e-mail címre.

Alapértelmezetten 14 napig használhatod díjmentesen a próbaverziót, azonban amennyiben több időre lenne szükséged a döntéshez, van rá opció. 

Próbaverzió hosszabbításhoz kérjük, lépj velünk kapcsolatba ezen az oldalon: elérhetőségeink.

A próbaverzióban minden modult aktiváltunk számodra, továbbá csapattag korlátozás sincs. Azaz kipróbálhatsz mindent a döntés előtt.

Amennyiben már tudod, hogy milyen funkciók érdekelnek Téged, a felesleges modulokat kikapcsolhatod a Beállítások->Modulok oldalon.

Bármikor fordulhatsz hozzánk elérhetőségeinken hétköznap 10:00 és 18:00 között.

Amennyiben komplexebb kérdésed van, javasoljuk inkább foglalj egy időpontot díjmentes konzultációra.

Konzultáció

Díjmentes konzultációval kapcsolatos kérdések és válaszok.

A díjmentes ERPository konzultációt a következő oldalon igényelheted: díjmentes konzultáció.

Az időpontfoglaláshoz kérjük, töltsd ki az oldalon található űrlapot.

Az időpontfoglalás beérkezése után 48 órán belül visszaigazoljuk Neked azt. 

Abszolút nem! A konzultáció egyetlen célja, hogy bemutassuk Neked, hogy hogyan tudja támogatni ügynökséged az ERPository.

Nem fogunk kéretlen reklámokkal vagy ajánlatokkal zaklatni.

Ahhoz, hogy személyre szabottan tudjuk bemutatni az ERPository rendszerét Neked, pár kérdést fel fogunk tenni a vállalkozásoddal kapcsolatban.

A következő 3 fő dologra jó, ha pontos választ tudsz adni:

 1. Ügyfélkezelés: Hogyan kezeled most az ügyfeleid és lead-jeid? Hogyan, mikor követed után őket, pl. árajánlat vagy leadandó küldése után?
 2. Projektmenedzsment: Hogyan dolgozol most? Mi alapján számoltok el az ügyféllel? Mennyire bontod szét a feladatokat? Hogyan kommunikáltok egy-egy feladatról?
 3. Csapattagok: Hány ember dolgozik általában egy projekten? Mindenkinek látnia kell a projekt minden részfeladatát? Hogyan számolsz el a csapattagokkal?

Pár perc ismerkedés után bemutatjuk Neked, hogy hogyan tudná hatékonyan támogatni vállalkozásod az ERPository.

Legjobb, ha kérdéseidet előre összeírod, és a konzultáció előtt min. 1 órával átküldöd a [email protected] címünkre.

Amennyiben olyan funkcionalitásra van szükséged, amit még nem tud az ERPository, konzultálunk az esetleg egyedi modul fejlesztésről is.

Minden kérdésedre szívesen válaszolunk a konzultáció előtt, vagy után, illetve egyedi fejlesztésekre, funkciókra is nyitottak vagyunk. Elérhetőségeinket megtalálod ezen az oldalon.

Semmivel! A konzultáció 100% ingyenes és kötelezettségmentes.

Fejlesztési roadmap

Demokratikus fejlesztési roadmap-unkkal kapcsolatos kérdések és válaszok.

A fejlesztési roadmap tartalmazza azokat az új modulokat, funkcionalitást, valamint a meglévő modulok módosításait, amiket a következő néhány hónapban fogunk fejleszteni.

Roadmap-unk demokratikus, ami azt jelenti, hogy előfizetőink döntik el, mivel foglalkozzunk. Ezzel biztosítjuk, hogy azok a fejlesztések kerüljenek a prioritási lista tetejére, amikre a legnagyobb igény van.

Itt nézheted meg az aktuális fejlesztési roadmap-ot.

Bármikor hozzáadhatsz új javaslatot vagy szavazhatsz már meglévőkre a Fiókodból. A fiókom oldal alján található Szavazás gombra kattintva jutsz el a szavazóoldalra, ahol láthatod a már beküldött javaslatokat, illetve hozzáadhatsz újat.

Amennyiben olyan javaslatot teszel, ami nagyon hasonló egy már meglévőhöz, akkor azokat összevonjuk annak érdekében, hogy a szavazatokat összevonjuk.

Fejlesztési roadmap-unkat minden hó végén az előfizetőink szavazatainak összesítése után módosítjuk. A frissített roadmap-et itt tekintheted meg.