Főbb funkciók

A kreatívokra szabott ERP.

Teljeskörű vállalatirányítási rendszer ügynökségeknek

A kifejezetten a kreatív szakma munkafolyamataira és adminisztrációjára készült ERPository hatékonyan támogatja ügynökségedet.

Projektmenedzsment

Bevétel és költségelszámolás

Csapat- és ügyfélkezelés

Első az adatbiztonság és a teljesítmény

Rendszerünket úgy terveztük, hogy egy esetleg adatszivárgás esetén se kompromitálódjanak üzleti titkaid. 

feature1
Katonai szintű titkosítás

Adataidat AES-256 bites titoksítással tároljuk. Privát kulcsod kizárólag a Te  jelszavaddal oldható csak fel. Azaz se mi, se más nem éri el őket

feature2
Cloud
szerverek

A Te környezetedet egy dedikált Cloud szerveren üzemeltetjük, így mindig szuper gyors lesz a rendszer.

feature3
Az eddigi rendszereiddel kompatibilis

Számos integrációnknak köszönhetően nem kell az eddig megszokott rendszereidet lecserélni.

image01
"Korábban nem tudtuk, hogy mennyi profitunk van egy projektből. Most már forintra pontosan látjuk ezt az ERPositorynak hála."
Thar Tristan

CEO – heureka Kreatív Ügynökség

Főbb funkciók

Az ERPository rendszere alkalmazkodik vállalkozásod méretéhez és igényeihez. Bármikor hozzáadhatsz új modulokat, vagy visszaválthatsz kisebb csomagra.

Projektmenedzsment

Annyira komplex, amennyire szeretnéd. Lista, KANBAN, GANTT és naptár nézet is elérhető. Alfeladatokat, függőségeket, csekklistákat is kezeli.

Ügyfélkezelés

Ügyfeleid csak azt csinálhatják a rendszerben, amit engedélyezel nekik. Azaz követhetik a feladatokat, ügyfélszolgálati jegyet írhatnak stb.

Pénzügyek

Készíts árajánlatokat a rendszerben. Az ügyfeleid el tudják fogadni, vagy módosítást is kérhetnek. Sikeres ajánlat után kiállíthatod a számlát.

Vezérlőpultok

Hozz létre vezérlőpultokat, ahol pontosan azt látod, ami fontos Neked. Minden konfigurálható!

Idővonal

Tudd meg egy pillantással, hogy kicsoda, pontosan mit csinált egy projekttel. Minden módosítást, hozzászólást trackelünk és megjelenítünk egy idővonalon.

Naptár
Kezeld munkahelyi naptáradat az ERPository-ban. Integrálhatsz Google naptárat, így az mindig szinkronban lesz az ERPository fiókoddal.
Teendők

Nem szükséges egy külön app-et letöltened az teendőid (To-do) menedzsmentjéhez. Gyorsan felviheted őket a rendszerbe és átláthatod, hogy miket kell csinálnod.

Jegyzetek

Adj hozzá privát vagy publikus jegyzeteket a projektekhez, vagy a projekteken kívül. Nagyon hasznos pl. telefonos egyeztetések lejegyzésére.

Üzenetek

Az ERPository egyben egy belső kommunikációs eszköz is. Küldhetsz privát (chat) üzeneteket munkatársaidnak vagy ügyfeleidnek. 

Számlázás (BETA)

Pofonegyszerű számlázás Számlázz.hu vagy Billingo összeköttetéssel. Könnyedén létrehozhatsz számlákat az elfogadott árajánlataidból. Jelenleg csak Számlázz.hu integráció elérhető!

Kiadásmenedzsment

Felviheted minden projekthez a kiadásaidat, így pontos képet kaphatsz arról, hogy pontosan milyen margin-od volt. A kiadásokat kategorizálhatod, valamint ismétlődőeket is felvihetsz, hogy ne kelljen feleslegesen adminisztrálnod.

Webshop

Teljeskörű webshop az ERPository-n belül, amit ügyfeleid bármikor elérhetnek. Stripe bankkártyás fizetés és PayPal integráció. Egyszerű, de nagyszerű megoldás pl. konzultációk, oktatások értékesítésére.

Jelenléti ívek

Munkatársaid becsekkolhatnak a rendszerbe reggel, majd kicsekkolhatnak a nap végén. Így pontosan láthatod, hogy ki, mennyi időt dolgozott egy nap, és könnyedén menedzselheted a túlórákat is.

Szabadságok

Komplett szabadságmenedzsment az ERPository rendszerében. Munkatársaid beküldhetnek szabadság kérelmeket, amiket Te jóváhagyhatsz, vagy akár el is utasíthatsz. Így egy helyen láthatod, hogy pontosan ki, mikor megy szabadságra.

Árajánlat kérelmek (BRIEF)

Létrehozhatsz űrlapokat, amik segítségével ügyfeleid árajánlatokat kérhetnek. Nagyon jól használhatók egyszerű brief-nek is, ha felteszed azokat a kérdéseket, amik fontosak Neked az árajánlat elkészítéséhez.

Szerződések (hamarosan)

Kezeld a szerződéseidet a rendszerben. Elkészítés után automatikusan küldhető ki a rendszerből az ügyfelednek, aki azt alá is írhatja a telefonja képernyőjének segítségével. Jelenleg még nem elérhető!

Lead-ek kezelése

Kezeld a teljes értékesítési folyamatodat az ERPository rendszerében. Létrehozhatsz lead-eket, majd mozgathatod őket az értékesítési státuszaid között. Miután nyélbe ütötted az üzletet, könnyedén ügyféllé konvertálhatod őket.

Ügyfélszolgálat (tickets)

Teljeskörű ügyfélszolgálati jegyrendszer. Ügyfeleid beküldhetnek hibajelzéseket, módosítási igényeket. Az egyes jegyeket munkatársaidhoz rendelheted, megoldás után pedig lezárhatod őket.

Közlemények

Rakj ki mindenki számára látható közleményeket a rendszerbe. Beállíthatod, hogy a közleményt csak a csapattagok, csak az ügyfelek, vagy mindenki láthassa.

Time tracking

Trackeld az egyes feladatokkal töltött időt a rendszerben. Hozzáadhatod, hogy mikor kezdted a feladatot, és mikor fejezted be. Vagy elindíthatsz akár egy stoppert is, ami másodperc alapon méri, hogy pontosan mennyit dolgoztál egy feladaton.

Súgó és tudásbázis

Komplett WIKI rendszer az ERPository-ban. Létrehozhatsz egy súgót a munkatársaidnak (pl. vállalati irányelvek), illetve egy tudásbázist ügyfeleidnek. 

Értesítések

Alaposan konfigurálható értesítési rendszer, ami biztosítja, hogy csak arról kapj értesítést, ami igazán fontos. Külön beállíthatod, hogy egy-egy dolog csak az ERPository-ban értesítsen, küldjön e-mailt, vagy esetleg szóljon rád Slack-en.

Integrációk

Rengeteg rendszerrel integrálódunk: Slack, Stripe, Google Drive, Google Calendar, Github, Gitlab, Számlázz.hu és Billingo. Igény szerint egyedi integrációt is el tudunk készíteni.

Fájlok

Feltölthetsz fájlokat a rendszerbe, amiket aztán projektekhez, vagy hozzászólásokhoz csatolhatsz, így minden projektanyag egy helyen elérhető lesz. Google Drive integráció is elérhető, így a Te tárhelyedre kerülnek a file-ok.

White Label

Használd az ERPository rendszerét saját domainen. Eltávolíthatod mindenhonnan az ERPository brandinget, így ügyfeleid mindenhol a Te cégeddel találkoznak.

Szerkeszthető e-mailek

Minden egyes email értesítés teljeskörűen szerkeszthető. Módosíthatod a tárgyat, a szöveget, és igény szerint egyedi HTML template-et is létrehozhatsz.

Hozzáférésmenedzsment

Munkatársaidat, alvállalkozóidat csapatokba rendezheted. A csapatok hozzáféréseid részletesen beállíthatod.

Több cég kezelése

Több céget használtok? Nem gond! Beállíthatod, hogy az egyes projektek melyik cégben jöjjenek létre, számlázáskor és szerződéskötéskor pedig a meghatározott cég lesz a kibocsáltó.

Emlékeztetők

Létrehozhatsz emlékeztetőket a rendszeren belül, ami a beállított csatornákon jelezni fog Neked. Így sosem felejtesz el egy fontos teendőt, és még a telefonodat sem kell elővenned!

Teljesítési igazolások (BETA)

Kezeld a TIG-jeidet az ERPository-ban. Automatikusan küldhető ki a rendszerből az ügyfelednek a projekt befejezése után, aki azt alá is írhatja a telefonja képernyőjének segítségével.

Bannerek
Létrehozhatsz bannereket a rendszerben, amik a megadott felhasználóknak megjelennek a vezérlőpulton. Így személyre szabottan üdvözölheted ügyfeleidet, esetleg egyedi onboarding leírást mutathatsz új kollégáidnak.
Jelszókezelő (hamarosan)

Kezeld céges jelszavaidat a rendszeren belül. Katonai szintű AES-256 bites titkosítással védjük őket. A rendszeren belül Te megadhatod, hogy ki, milyen jelszóhoz férhet hozzá. Ügyfeleid is biztonságosan megoszthatják veletek így belépéseiket.

Fejlesztési roadmap

Nézd meg, hogy milyen új modulokat és funkciókat fog kapni a rendszer a következő hónapokban. Roadmap-unk demokratikus, az előfizetőink szavazhatnak a fejlesztések priorizálására, illetve új funkciókat is javasolhatnak. Azokkal foglalkozunk először, amire a legnagyobb igény van!

Áraink

Egyszerű, átlátható árazásunk az alaprendszerből, illetve a választott modulokból áll össze.

Alaprendszer
2990 Ft
/ hó / csapattag
Extra modulok
1490 Ft
/ hó / modul
Prémium modulok
2990 Ft
/ hó / modul
Enterprise
egyedi ár
(20+ csapattag esetén)

A feltüntetett árak nettó árak és nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Kérdésed van?
Állunk rendelkezésedre!

Szívesen segítünk megválaszolni a kérdéseidet, kéréseidet. Bármikor elérsz minket hétköznapokon 10:00-18:00 között. 

Legyél Te is
partnerünk!

Tegyél szert passzív bevételre az ERPository ajánlásával! Minden előfizetés után 10% jutalékot fizetünk addig, amíg tart az előfizetés.