Már csak egy lépésre vagy attól, hogy szintet lépjen az ügynökséged!

A kreatív szakma nem könnyű: rengeteg a túlóra, nehéz az ügyfelekkel, minden azonnal kell és ár alatt, akkor is jót kell csinálni, ha nincs inspirációd… De nagyon hálás is, amikor viszontlátod a hónapok munkáját az utcán, tévén vagy weben. Az ERPository segítségével az adminisztrációt könnyűvé, sőt, élvezhetővé teheted! Ez az, amivel szintet léphet az ügynökséged!

GY.I.K.

Először testre kell szabnod az ERPository előfizetésed (kiválasztottad a modulokat és a csapattagok számát), majd kattints az oldal alján található Előfizetés gombra, ami az előfizetésed véglegesítése oldalra fog vinni.

Az előfizetés véglegesítése oldalon meg kell adnod a számlázási adataidat, végül láthatsz egy összesítőt a most és havonta fizetendő összegekről. Az oldal végén kiválaszthatod, hogy átutalással szeretnél-e fizetni, vagy kártyaregisztrációval, ami automatikusan megterheli a számládat minden számlázási ciklus előtt.

Erősen javasoljuk, hogy a bankkártyás fizetést válaszd, ugyanis ha átutalásos fizetést választottál, akkor amennyiben elfelejted befizetni a díjbekérőt, akkor felfüggesztjük előfizetésed.

Bankkártyádról sosem vonunk le pénzt a Te kifejezett engedélyed nélkül. 

Számlát a fizetési módod alapján küldjük:

  • banki átutalás esetén a megújulás előtt egy díjbekérőt küldünk. Amint megérkezett az összeg a számlánkra, kiállítjuk az elektronikus számlád
  • bankkártyás fizetés esetén akkor állítjuk ki a számlád, miután sikeresen megterheltük a kártyád

Az elektronikus számlát és díjbekérőt minden esetben a megadott e-mail címre küldjük elektronikus módon.

Alapvetően havidíjas rendszerben érheted el az ERPository-t, ugyanis ezzel tudjuk biztosítani a folyamatos üzemeltetést, karbantartást, támogatást, esetleges hibajavításokat, valamint gyorsabban fejlesztünk új funkciókat is.

Amennyiben Neked kizárólag az egyszeri díj felel meg, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot! Biztosan találunk rá megoldást!

Igen! Éves számlázához kérjük, használd az éves számlázás megrendelőlapját.

Előfizetésedet bármikor módosíthatod a Fiókom oldalon. A módosításhoz kattints az Előfizetések fülre, az előfizetésed sorában a Részletek gombra. Ekkor átirányítunk az előfizetésed részletei oldalra, amin ha legörgetsz, akkor a csomagodnál találsz egy gombot Előfizetés módosítása felirattal.

A gombra kattintva újra az Előfizetés testreszabása oldalon találod magad. Itt állítsd be, hogy milyen csomagra szeretnél váltani (csapattagok száma és modulok), majd kattints a lenti Előfizetés gombra.

Ekkor újra az Előfizetésed véglegesítése oldalon találod magad, ahol igény szerint módosíthatod a számlázási adataidat és szükség esetén fizethetsz.

Magasabb csomagra váltás esetén az aktuális csomagod és a nagyobb csomag közötti különbséget ki kell fizetned. Fizetés után 48 órán belül aktiváljuk az új modulokat/csapattagok hozzáadásának lehetőség.

Kisebb csomagra váltás esetén nem kell fizetned. A csomagváltásod a következő megújulás után 48 órával lép életbe. A megújulás természetesen már az alacsonyabb áron történik.

Akkor sem kell fizetned, ha az új csomagod végösszege egyezik a korábbi csomagoddal. Ekkor a kisebb csomagba váltás feltételei a mérvadók.

1/2 lépés
Előfizetés testreszabása
csapattag