Legyél Te is viszonteladónk!

Ajánld az ERPository rendszerét ügyfeleidnek, partnereidnek és tegyél szert velünk 100% passzív bevételre! 🤑

Könnyű a matek: minden ajánlásodból létrejött előfizetés után 10% jutalékot adunk. Ráadásul nem csak egyszer: minden hónapban* jár a jutalék. 🤯

*: éves fizetés esetén a jutalékot évente fizetjük.

A kreatívokra szabott ERP.

De ez még nem minden!

Minden egyéb tranzakció után is 10% jutalékot fizetünk. Ökölszabályként mondhatjuk, hogy amíg tart az előfizetés, minden egyes hozzánk beérkezett forint után 10%-ot fizetünk Neked.

icon18
Ügynökségi projekt

Amennyiben az ajánlásodból érkező előfizető igénybe veszi a heureka Kreatív Ügynökség egyéb szolgáltatásait (design, fejlesztés, PPC stb.), azok után is jár Neked a jutalék. Egyszeri díj esetén (pl. weboldal fejlesztés) 1×10%, folyamatos díj esetén pedig folyamatosan (havonta vagy évente).

icon19
Egyedi fejlesztés

Egy ERP rendszer akkor a leghatékonyabb, ha teljesen a használó cégre van szabva. Emiatt sok előfizetőnk kér tőlünk egyedi fejlesztést, egyedi áron.

Minden sikeresen létrejött egyedi fejlesztés után is utaljuk Neked a 10%-ot.

icon09
Kapcsolt termékek

Több szoftver kiadását is tervezzük: hírlevél küldő rendszer, workflow készítő, kollaboratív whiteboard, ügyfélszolgálat stb. 

Amennyiben az ajánlásodból érkező előfizető megvásárolja bármi egyéb termékünket vagy szolgáltatásunkat, ugyanúgy fizetjük a jutalékot Neked.

3 lépés és kezdhetjük is

Minden jelentkezést egyedileg vizsgálunk meg és értékelünk ki, ezzel biztosítva azt, hogy kizárólag magas minőségű partnereink legyenek.

01
Regisztrálj a partnerprogramba!

1 perc alatt kitöltheted az űrlapot. A regisztráció teljesen kötelezettségmentes.

Jóváhagyjuk a regisztrációd

48 órán belül kiértékeljük a regisztrációd, és jelentkezünk a státuszáról.

02
03
Kezdheted a pénzkeresést

Partnerfiókodban generálhatsz magadnak egyedi linket, amit megoszthatsz ügyfeleiddel, partnereiddel, alvállalkozóiddal.

erp landing screenshot

Egyedi landing page

Amennyiben igényt tartasz rá, készítünk számodra egy egyedi landing page-et, ahová irányíthatod partnereidet, ügyfeleidet, alvállalkozóidat.

A landing page saját url-el rendelkezik, ezért a linkben nem látható a viszonteladói azonosítód.

Testreszabható tartalom

Igény szerint egyedi szöveggel köszöntheted kontaktjaidat, kirakhatjuk a logódat, vagy bármi egyéb grafikádat. Ez a Te aloldalad lesz, Te döntesz a tartalomról is!

Speciális ajánlatok követőidnek

Speciális ajánlatokkal győzheted meg kapcsolataidat az előfizetésre. Volumentől függően 10-50% kedvezményt, vagy akár lifetime előfizetést is ajánlhatsz a landing page-en keresztül.