Viszonteladói ÁSZF

A heureka Kreatív Kft. (impresszum) által szolgáltatott ERPository (a továbbiakban: ERPository) jóváhagyott viszonteladó partnereként (a továbbiakban: Partner) vállalod, hogy betartod a jelen Viszonteladói ÁSZF-ben (a továbbiakban: Szerződés) foglalt feltételeket. Kérjük, figyelmesen olvasd el a teljes Szerződést, mielőtt az ERPository viszonteladói programjához (a továbbiakban: Partnerprogram) csatlakoznál, vagy az ERPository-t haszonszerzés céljából ajánlanád.

A Partnerprogramban való részvétel kizárólag a szolgáltatásunk legális ajánlását szolgálja annak érdekében, hogy jutalékot kapj az ajánlásaidnak köszönhetően létrejött ERPository előfizetések után, és így passzív jövedelemre tegyél szert.

Az ERPository Partnerprogramba való regisztrációval elfogadod a jelen Szerződést és annak feltételeit.

A regisztráció jóváhagyása vagy elutasítása

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy saját belátásunk szerint jóváhagyjunk vagy elutasítsuk bármely Partnerprogram regisztrációt.

Jogorvoslati lehetőséged nincs a Partnerprogramra regisztrációd elutasítása esetén.

Jutalékok

A jutalék kifizetése havonta egyszer történik banki átutalással, számla ellenében.

A jutalékok a következők alapján kerülnek számításra:

 • Minden ajánlásnak köszönhetően létrejött előfizetés után az előfizetési díj nettó értékének 10%-át fizetjük ki jutalékban
 • Az egyes előfizetések után járó jutalékok kifizetése az adott előfizetési ciklustól függ: éves fizetés esetén évente, havi fizetés esetén havonta
 • Minden egyéb szolgáltatás vagy termékértékesítés után is 10% jutalékot fizetünk ki számodra (pl. Egyedi fejlesztés esetén egyszeri díj után 10%, ügynökségi projekt esetén egyszeri vagy folyamatos díj után 10%)
 • A jutalékfizetés az ajánlott előfizetés teljes élettartamára vonatkozik, azaz havi előfizetés esetén minden hónapban jár a 10%, éves fizetés esetén pedig minden évben

Ahhoz, hogy egy Partner jutalékot kaphasson egy ajánlás után, az ajánlott előfizetés(ek)nek legalább 31 napig aktívnak kell lennie.

Nem ajánlhatod saját magad, és nem kaphatsz jutalékot a saját előfizetése(i)d után.

Kizárólag a sikeresen végrehajtott tranzakciók után kerülnek a jutalékok kifizetésre, azaz bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalásos fizetés esetén pedig azután, hogy megérkezett az összeg a számlánkra és az könyvelésre került. A visszaterhelést (chargeback) vagy visszatérítést eredményező tranzakciók nem kerülnek kifizetésre.

Amennyiben rendelkezel saját ERPository előfizetéssel, van lehetőség annak díját a kifizetendő jutalékoddal részben vagy egészben kiegyenlíteni.

Felmondás

Felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük egyoldalúan a Partnerrel az együttműködést az alábbi okok bármelyike miatt:

 • Nem megfelelő hirdetések (hamis állítások, félrevezető hivatkozások stb.).
 • Spammelés (tömeges e-mail, tömeges hírcsoportos üzenetküldés stb.).
 • Reklám illegális tevékenységeket tartalmazó vagy népszerűsítő webhelyeken.
 • Önhivatkozások, illegális tranzakciók, csalás gyanúja

A fentieken túlmenően az ERPository fenntartja a jogot, hogy bármely Partnerfiókot bármikor, a jelen Szerződés megsértése vagy indoklás nélkül is megszüntessen.

A kizárt Partnerek nem jogosultak jutalék kifizetésére. A döntés ellen fellebbezésnek és jogorvoslatnak helye nincs.

Ajánlólinkek

Grafikus és szöveges hivatkozásokat használhatsz az online felületeiden, az ERPository szolgáltatásait online és offline hirdetésekben, műsorokban (pl. Podcast) magazinokban és újságokban is hirdetheted.

Felhasználhatod az általunk biztosított grafikákat és szövegeket, vagy létrehozhatsz sajátot, amennyiben azok megfelelőek, és nem sértik a Felmondás részben leírtakat.

Kupon- és ajánlatoldalak

Az ERPository alkalmanként kedvezménykupont vagy speciális ajánlatot kínálhat Partnerei és hírlevél-feliratkozói számára. Ha Te nem kaptál hozzád rendelt kupont vagy speciális ajánlatot, akkor nem reklámozhatod azokat.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a feltételeket, amelyek minden olyan Partnerre vonatkoznak, akik a speciális ajánlatot vagy kedvezménykupont szeretnék ajánlani:

 • A Partnerek nem használhatnak félrevezető szöveget a linkjeiken, gombjaikon, képeiken stb., amelyek arra utalnak, hogy a jelenlegi speciális ajánlaton vagy kedvezménykuponon kívül bármi más előny szerezhető a Partner által.
 • A Partnerek nem hozhatnak létre felugró ablakokat, pop-undereket, iframe-eket, frame-eket vagy bármilyen más láthatatlan eszközt, amely cookie-kat állít be, kivéve, ha a felhasználó egyértelműen és kifejezett érdeklődését fejezte ki egy adott ajánlat vagy kedvezménykupon aktiválása iránt egy jól megjelölt linkre kattintva. A linknek el kell küldenie a látogatót az ERPository webhelyére.
 • A felhasználónak egyértelműen látnia kell a kupon/ajánlat információkat és részleteket, mielőtt a cookie-t beállítanád neki (azaz „kattintson ide a kuponok megtekintéséhez és egy ablak megnyitásához a kereskedői webhelyre” NEM megengedett).

Pay Per Click (PPC)

PPC NEM megengedett előzetes írásbeli engedély nélkül.

Felelősség

Az ERPository nem vállal felelősséget a Partnerek nyomon követési hibáiból, adatbázis-fájlok elvesztéséből, vagy a Program és/vagy weboldalunk károsítási szándékából eredő közvetett vagy közvetlen károkért (bevételkiesés, jutalékok).

Nem vállalunk semmilyen garanciát a Programra és/vagy az ERPository által forgalmazott előfizetésekre vagy termékekre vonatkozóan (kivéve azokat, amelyeket az ÁSZF-ünk tartalmaz). Nem állítjuk, hogy a Program és/vagy weboldalunk működése hibamentes lesz, és nem vállalunk felelősséget az esetleges fennakadásokért vagy hibákért sem.

A Partner köteles továbbá feloldani ERPository-t, valamint partnereit és leányvállalatait, tisztségviselőit, igazgatóit, alkalmazottait, engedményeseit, jogutódjait és megbízottjait, beleértve az ERPository által anyagok továbbítására és terjesztésére felhatalmazottakat is minden olyan felelősségtől, kártérítési igénytől, bírósági ügytől, ítélettől, követeléstől, költségtől, kiadástól (beleértve a jogi díjakat és járulékos költségeket is), amelyek a jelen Szerződéssel kapcsolatban a Partner felől gondatlanság, félrevezetés, vagy szándékos károkozás miatt felmerült bármely követelésből erednek.

A Szerződés időtartama

A jelen Szerződés időtartama akkor kezdődik, amikor Te elfogadod a Programban való részvételt, és akkor ér véget, amikor a regisztrációd megszűnik.

A jelen szerződés feltételeit bármikor módosíthatjuk. Ha a jelen Szerződés feltételeinek bármely módosítása elfogadhatatlan számodra, megszüntetheted a Partnerfiókod. A Programban való folyamatos részvételed minden változás elfogadását jelenti.

Záró rendelkezések

A Szerződés egy elektronikus szerződés, amely rögzíti a Te ERPository Partnerprogramban való részvételének jogilag kötelező feltételeit. Az ERPository Partneri regisztrációddal kijelented, hogy elolvastad és elfogadod a jelen Szerződést és a jelen Szerződésben foglalt vagy hivatkozott valamennyi feltételt. Ez a művelet olyan elektronikus Szerződést hoz létre, amelynek jogi ereje és hatálya megegyezik a kézzel írott szerződéssel.